Rólam



“Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára.
Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás.”

(Szepes Mária: Vörös oroszlán)


Ez az idézet 18 éves korom óta kíséri az életemet. Rengeteg élethelyzetben segített, hogy merjek szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyek félelemmel töltöttek el. Nem nagyon volt más mellettem, aki igazán tudta volna mi zajlik bennem, mi érdekel és utat mutatott volna. Ma már tudom, hogy lehet másképp is. Ezért lettem magam is kísérő.

A klienseim hétköznapi emberek. Élik a mindennapjaikat, amelyben időről-időre felbukkannak olyan problémák, nehézségek, amelyek megoldásra, tisztázásra, lezárásra várnak. Vagy egész egyszerűen nem találják a helyüket, önmagukat az életükben.

Erre a feladatra szerződtem valahol, valamikor. Most értem és érkeztem meg hozzá. Azt mondják abból lesz a jó segítő, akinek megfelelő mennyiségű alapanyaga van hozzá, hogy tudjon miből táplálkozni. Úgy tűnik nekem van. 18 évesen vesztettem el édesapámat, akivel azelőtt sem volt könnyű az életünk. Tanulni, tovább fejleszteni a tudásomat már csak munka mellett tudtam. Majd egy 10 éves kapcsolatból a gyerekvállalás küszöbén kilépve kellett teljesen új életet kezdenem. Azóta férjhez mentem és van 3 lízingelt gyerekem. Tudom milyen más gyermekéről gondoskodni, megtalálni a helyemet egy ilyen családban, miközben nekem nem született sajátom. Tudom milyen felnőtt fejjel a nulláról újrakezdeni és végre megérkezni a saját életembe.

Több, mint 20 évig dolgoztam marketing területen, ebből 15 évig a mára már megboldogult Metropol napilapnál. Majd egy reklámügynökség következett és végül egy meddőségi klinikán töltöttem el pont 9 hónapot.
Az utóbbi 5 évben pedig már erre a lépésre készültem. Tanultam és tapasztaltam fáradhatatlanul, mert hiszem, hogy csak az válhat hiteles segítővé, aki maga is járja azt az utat, amelyen kíséri a hozzá fordulókat.

Ha benned is megszületett az igény a változtatásra és kíváncsi vagy arra, hogyan lehet másként, mint ahogy megszoktad, akkor keress bátran!

Más a történetünk, mások a szereplők. Lehet, hogy eddig sohasem találkoztunk, mégis hasonló problémákkal küzdünk. A történetek valahogy mindig összeérnek. Nem vagy egyedül.

Várlak szeretettel,
Moni, Moncsi, Mónika – ahogy számodra szimpatikus

Egyéni konzultáció
Szomatodráma – egyéni és csoportos

Minden módszer, amivel dolgozom közel áll hozzám, mert én magam is sokat kaptam általuk és az emberektől, akiktől tanultam:

Az Integrál Akadémián megismert integrál szemlélet alapozta meg a szakmai hozzáállásomat és jelentős hatással van a világlátásomra is. A 3 éves képzés során megismerkedtem a pszichológia számos irányzatával, a különböző fejlődéselméletekkel, a pszichopatológiai alapokkal, a spirituális és vallási irányzatokkal, a terápiás kommunikációs eszközökkel. Az itt megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek képezik a munkám alapját.

  • Szomatodráma Központ/TESTTŐL LÉLEKIG Alapítvány – szomatodráma egyéni konzulens és csoportvezető
  • (https://szomatodrama.hu/)

A szomatodráma nekem egyszerűen puha, meleg és biztonságos. Emberközeli, megengedő, együttérző, hatékony, kreatív, játékos, pillanatok alatt a probléma forrásához visz és hozzásegít annak rendezéséhez. Egyéni és csoportos formában is alkalmazom.

  • Dr. Pusztai Ildikó – egyéni rendszer- és családállító asszisztens

Szemléletmód és hatékony eszköztár. A rendszerszemlélet segít a generációs mintázatok felfedezésében, élethelyzetek, összefüggések átlátásában, döntések meghozatalában.

Az OH-kártya segíti az érzések, érzelmek, összefüggések, belső motivációk és erőforrások mélyebb megismerését és kifejezését. Játékos és kreatív, ugyanakkor mély és fejleszti az intuíciót.