fbpx

Rólam“Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem tárgya számára.
Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás.”

(Szepes Mária: Vörös oroszlán)


Ez az idézet 18 éves korom óta kíséri az életemet. Sokszor volt segítségemre, hogy merjek szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyek félelemmel töltöttek el.

Ma már tudom, hogy a félelmeink segítenek megtalálni a határainkat, a belső akadályokat és mutatják az utat a fejlődésünk irányába. A megélt nehézségeink által pedig olyan képességekre tehetünk szert, amelyek komoly erőforrásokká válhatnak számunkra.

Felszabadító felismerés, hogy lehet másként élni, megélni és tenni dolgokat, mint ahogy addig gondoltuk, tanultuk, láttuk.

A múlt eseményeit megváltoztatni nem tudjuk, de mindezekkel együtt a jelenünket élhetjük jól és boldogan.

>>> Újra tudsz jelentkezni szomatodráma csoportra!!! <<<

Közgazdászként végeztem és több, mint 20 évig dolgoztam nagyvállalati környezetben, marketing területen. Ebből 15 évig a mára már megboldogult Metropol napilapnál.
A pályaváltásom előtt egy meddőségi klinikán töltöttem el 9 hónapot… és a legjobb időben születtem meg, mint lelki segítő. 🙂

Ahogy a kisfilmemben is elhangzik, meggyőződésem, hogy abból lehet jó segítő, akinek van megfelelő alapanyaga hozzá. Valamint maga is járja azt az utat, amelyen a hozzá fordulókat kíséri.
Sokszáz óra önismereti ülés, csoportok, családállítások és rengeteg felismerésem, AHA-élményem, örömöm és persze könnyem van az életem eseményeinek, történéseinek feldolgozásában, integrálásában, elfogadásában.

Ezek, valamint az üzleti környezetben eltöltött 20 év tapasztalata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kísérni tudjam a hozzám fordulókat. Érkezzenek bármilyen változatos háttérrel, megközelítéssel, gondolkodásmóddal. Jó eséllyel megtaláljuk a közös hangot.

Más a történetünk, más környezetben élünk. Lehet, hogy eddig sohasem találkoztunk, mégis hasonló problémákkal küzdünk. A történetek valahogy mindig összeérnek.
Fontos, hogy tudd: Te sem vagy egyedül.

Moni, Moncsi, Mónika – ahogy számodra szimpatikus

Egyéni konzultáció
Szomatodráma – egyéni és csoportos

Fontos a felelősségteljes hozzáállás mentális és fizikai állapotunkhoz, betegségeinkhez, tüneteinkhez.
A szomatodráma – és minden más önismereti módszer, amivel dolgozom – kiegészítheti, de nem helyettesíti az orvosi konzultációt, ellátást, a gyógyszeres kezelést, a pszichoterápiát.

Minden módszer, amivel dolgozom közel áll hozzám, mert én magam is sokat kaptam általuk és azoktól emberektől, akiktől tanultam, tanulom őket:

Az Integrál Akadémián megismert integrál szemlélet alapozta meg a szakmai hozzáállásomat és jelentős hatással van a világlátásomra is. A 3 éves képzés során megismerkedtem a pszichológia irányzataival, a különböző fejlődéselméletekkel, terápiás módszerekkel, a pszichopatológiai alapokkal, a spirituális és vallási irányzatokkal, a tiszta kommunikációval, a meditációval, a relaxációval és a terápiás kommunikációs eszközökkel. Az itt megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek képezik a munkám alapját.

  • Szomatodráma Központ/TESTTŐL LÉLEKIG Alapítvány – szomatodráma egyéni konzulens és csoportvezető
  • (https://szomatodrama.hu/)

A szomatodráma nekem egyszerűen puha, meleg és biztonságos. Emberközeli, megengedő, együttérző, hatékony, kreatív, játékos, pillanatok alatt a probléma forrásához visz és hozzásegít annak rendezéséhez. Egyéni és csoportos formában is alkalmazom.

  • Dr. Pusztai Ildikó – egyéni rendszer- és családállító asszisztens

Szemléletmód és hatékony eszköztár. A rendszerszemlélet segít a generációs mintázatok felfedezésében, élethelyzetek, összefüggések átlátásában, a problémák még hatékonyabb feltérképezésében és megoldásában.

Az OH-kártya segíti az érzések, érzelmek, összefüggések, belső motivációk és erőforrások mélyebb megismerését és kifejezését. Játékos és kreatív, nagyon szórakoztató tud lenni, ugyanakkor mélyre visz és fejleszti az intuíciót, az asszociációs készséget.