fbpx

Szomatodráma

Aktuális időpontok és JELENTKEZÉS a
>> Budapesti eseményekre <<

Egyéni konzultáció: +36 30 221 5264


Budapesten személyesen és online bárhonnan. Ha a csoportos esemény nem megtartható, akkor átváltható egyéni konzultációra.

>>> >>> Újra tudsz jelentkezni szomatodráma csoportra!!! <<< <<<

A szomatodráma egy különleges, könnyen elsajátítható és megszerethető, személyre szabható, játékos önismereti módszer. Fókuszában testi-lelki egészségünk, jóllétünk megteremtése, visszaállítása áll. 1-1 alkalom is jelentős változást, fontos felismeréseket hozhat.
Választhatod a csoportos, illetve az egyéni formáját is.

Valamennyien szeretnénk egészségesen, boldogan és kiegyensúlyozottan élni. Harmonikus kapcsolatokat, örömünket lelni a hétköznapokban és a munkában. Rendben lenni önmagunkkal és harmóniában élni a világgal.

Ha erre vágysz, de mégis azt tapasztalod, hogy a megvalósítás akadályokba ütközik, akkor PONT JÓ HELYEN jársz!

A szomatodráma játékokban

 • térben is megjelenítjük a hozott témát a játékostársak segítségével,
 • ez a megközelítés segít neked abban, hogy könnyebben kapcsolatot teremts a történeted szereplőivel,
 • ez új nézőpontokat, felismeréseket hozhat a számodra,
 • a gyakorlatban is megteheted azokat a lépéseket, amelyeknek elérkezett az ideje,
 • átírhatod a téged már nem szolgáló mintákat, hiedelmeket,
 • biztonságosan megélheted, kifejezheted az érzéseidet, talán soha ki nem mondott gondolataidat,
 • képessé válsz mélyebb szeretettel, együttérzéssel fordulni önmagad és mások felé,
 • nem egy, hanem 4-5 játék lesz a segítségedre a téged foglalkoztató kérdésben. (csoport)

Meglepő élmény megtapasztalni, hogy néhány egyszerűnek tűnő játék micsoda változásokat hozhat az életminőségedben, a kapcsolataidban, az önértékelésedben.

“Nagyon jól éreztem magam. Rengeteg új impulzus ért, pereg a film az agyamban. Egy olyan technika részese voltam, amelyet eddig el sem tudtam képzelni. Hihetetlen ami történik, számomra ez egy csoda.

A saját játékom szereplői mintha mind én lettem volna – hisz az is voltam a segítségükkel. Valami láthatatlan csatornán keresztül teljesen pontosan jelenítették meg az értéseimet, s szinte a szavaimat hallottam tőlük, amikor az érzéseikről beszéltek. Szereplőnek lenni más játékában – hát ezt leírni nem egyszerű. Először el sem tudtam képzelni, hogy a “szerepemben” akárcsak egy mozdulatot is tegyek. De ahogy indul a folyamat, magától bekapcsol valami. Olyan érzés, mintha nem is én  irányítanám a testetemet, utólag fogom fel, hogy hol vagyok. Valami belső erő vezérli a lépéseimet, mozdulataimat. Megszűnik körülöttem a világ, csak a társaimat érzékeltem… Még egyszer le kell írnom, hogy egy csoda részese voltam. Nagyon remélem, hogy újra átélhetek ilyet…”

Marica, Budapest

Ajánlom neked, ha

 • a családi, baráti, pár-, munkahelyi kapcsolataidban szeretnél változást,
 • félelmeid vannak, amelyek akadályoznak a céljaid, vágyaid elérésében,
 • nem szereted a tested,
 • szeretnéd testi tüneteid, betegségeid gyógyulását a lelki oldalról is megtámogatni,
 • új szerepre, életszakaszra készülsz és félelmeid vannak (összeköltözés, házasság, gyerekvállalás, új munkahely, pályamódosítás stb.)
 • megakadtál a lezárás, válás, szakítás, gyász okozta érzések feldolgozásban, elengedésben,
 • szeretnél nyitni egy új életminőség felé.

A csoportban velem együtt maximum 6-an vagyunk, velem együtt. Ebben a bensőséges, biztonságot adó és elfogadó légkörben a kezdeti szorongások hamar feloldódhatnak. A játékokban megtapasztalhatod, hogy Te is képes vagy tenni magadért, a jóllétedért.
A nap végén feltöltődve, új élményekkel és felismerésekkel gazdagodva, felszabadultabban térhetsz majd haza.

Ha készen állsz egy teljesebb, harmonikusabb önmagadra,
REGISZTRÁLJ ITT:: Budapest

Időtartam és árak:
Szomatodráma csoport – 7-8 óra/alkalom: 25.000 Ft
Egyéni szomatodráma – 1,5 óra/alkalom: 25.000 Ft

Miért fontos figyelni a lelki egyensúlyunkra?
A rendszeres, vagy régóta fennálló külső és belső konfliktusok mentén állandósulhat bennünk egy folyamatos belső feszültség, stresszes állapot. Előfordulhat, hogy idővel ezek a feszültségek változatos testi tünetekben, betegségekben manifesztálódhatnak.

A Szomatodráma önmagában is hatékony, de az egyéni terápia, a coaching, egyéb alternatív és terápiás hatású módszerek, kezelések kiegészítéseként is remekül működik.

Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, de gondot okoz számodra a részvételi díj kifizetése, beszéljünk róla. Megtaláljuk a megoldást.

EGYÉNI SZOMATODRÁMA KONZULTÁCIÓ

Ha az egyéni konzultáció közelebb áll hozzád, vagy nem találod a neked megfelelő időpontot a csoportra, akkor várlak szeretettel személyesen, vagy ONLINE formában is.

Ez is tökéletes megoldás arra, hogy megtalálhasd a testedben és a lelkedben zajló folyamatok közötti összefüggéseket. A találkozón feltérképezzük, hogy mi okozhatja nálad a problémát. Mire van szükséged ahhoz, hogy a benned lévő érzelmi feszültségek, blokkok oldódjanak, mit tudsz tenni azért, hogy mielőbb jobban legyél. Én a kísérőd leszek ebben és segítek megteremteni azt az együttérző, elfogadó közeget, amelyben ez megtörténhet.

Ha a feldolgozásban, megértésben, vagy utólag segítségre van szükséged
A csoportokban és az egyéni folyamatokban is kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy ha kéred, segítsek neked az élmények feldolgozásában, válaszoljak a kérdéseidre. Erre személyes, vagy online konzultáció formájában is lehetőséged van.
Örömmel megosztom veled a tapasztalataimat, szívesen segítek neked abban is, hogy miként tudod hasznosítani a megszerzett élményeket a hétköznapokban.

A szomatodráma testünk és lelkünk öngyógyító folyamatait támogató módszer. Fontos a felelősségteljes hozzáállás mentális és fizikai állapotunkhoz, betegségeinkhez, tüneteinkhez. A szomatodráma – és minden más önismereti módszer, amivel dolgozom – kiegészítheti, de nem helyettesíti az orvosi ellátást, a gyógyszeres kezelést, ha arra szükség van.

Facebook oldalamon is folyamatosan értesülhetsz
az aktuális eseményekről és olvashatod az önismerettel,
szomatodrámával kapcsolatos írásaimat.

Blogbejegyzéseim szomatodráma témában

A szomatodráma Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta nevéhez fűződő módszer. Tőle tanultam és tanulom a mai napig.
A szomatodráma hivatalos honlapja:
www.szomatodrama.hu
https://szomatodrama.hu/szakember/60/anucz-monika

Telefon: +36 30 221 5264, E-mail: anuczm@gmail.com

Társadalmi felelősségvállalás:

Évek óta szívügyem az SOS Gyermekek támogatása. Még a korábbi munkám kapcsán kerültem velük közelebbi kapcsolatba. Fantasztikus elhivatottsággal dolgoznak a szervezet kollégái és a nevelőszülők is. 

Ezért rendszeres, havi adományozó vagyok. Valamint a csoportokhoz való hozzájárulások 10%-a is az SOS Gyermekeknek kerül átutalásra.

https://www.sos.hu/igy-segithetsz/