fbpx

Szomatodráma

Aktuális időpontok és JELENTKEZÉS a
Budapesti eseményekre
Szegedi eseményekre
Egyéni konzultáció: +36 30 221 5264
Budapesten személyesen és online bárhonnan. Ha a csoportos esemény nem megtartható, akkor átváltható egyéni konzultációra.

>>> 3 napos női elvonulás – 2021. augusztus 26-28. <<<

Valamennyien szeretnénk egészségesen, boldogan és kiegyensúlyozottan élni. Örömteli hangulatban együtt lenni családtagjainkkal, harmonikus párkapcsolatot, kiváló munkahelyen dolgozni, ahol megértenek és elfogadnak minket – vagyis rendben lenni önmagunkkal, harmóniában élni a világgal.

Ha erre vágysz, de mégis azt tapasztalod, hogy minden erőfeszítésed, jó szándékod ellenére a megvalósítás akadályokba ütközik, akkor PONT JÓ HELYEN jársz!

A szomatodráma egy különleges önismereti módszer, amelynek fókuszában a testi és lelki egészségünk, jóllétünk megteremtése, visszaállítása áll.
Választhatod a csoportos, illetve az egyéni formáját is a foglalkozásoknak.

MIT AD NEKED EGY ILYEN ALKALOM?
Minden szomatodráma nap egy izgalmas és változatos kaland. Ráadásul nem egy, hanem 4-5 játék lesz a segítségedre a téged foglalkoztató kérdésben.

 • A szomatodráma játékok segítségével…
 • feloldódhatnak gátló érzelmi blokkjaid,
 • közelebbi kapcsolatba kerülsz a testeddel, testérzeteiddel, üzeneteivel
 • biztonságosan megélheted, kifejezheted az érzéseidet,
 • felszabadíthatod szunnyadó belső erőforrásaidat,
 • rátalálhatsz fontos, elfeledett szükségleteidre és vágyaidra,
 • mélyítheted önismereted, transzformáló felismerésekben, a-ha élményekben lehet részed,
 • felismerheted és átírhatod a téged már nem szolgáló reakcióidat, viselkedési mintáidat, hiedelmeidet,
 • képes lehetsz mélyebb szeretettel, együttérzéssel fordulni önmagad és mások felé.

Meglepő élmény megtapasztalni, hogy néhány egyszerűnek tűnő játék micsoda változásokat hozhat az életminőségedben, a kapcsolataidban, az önértékelésedben.

 • KÜLÖNÖSEN AJÁNLOM:
 • szeretnéd testi tüneteid, betegségeid gyógyulását a lelki oldalról is megtámogatni,
 • bármely élethelyzeti elakadás esetén, ha keresed a megoldást,
 • szeretnél belső békére lelni egy múltbéli eseménnyel, személlyel
 • lezárni, elengedni, nyitni, változtatni.

A csoportban velem együtt maximum 6-an vagyunk, így bensőséges, biztonságot adó és elfogadó légkört teremtünk, ahol könnyebbé válik a kapcsolódás önmagadhoz és a csoport többi tagjához is. A kezdeti szorongások hamar feloldódhatnak és megtapasztalhatod, azt, hogyan tehetsz te is önmagadért, lelki, fizikai jólétedért.
A nap végén a csoportból feltöltődve, új élményekkel és felismerésekkel gazdagodva, felszabadultabban térhetsz majd haza.

Ha készen állsz egy teljesebb, harmonikusabb önmagadra,
REGISZTRÁLJ ITT:: Budapest, Szeged

Időtartam és árak:
Szomatodráma csoport – 6-8 óra/alkalom: 25.000 Ft
Egyéni szomatodráma – 2 óra/alkalom: 25.000 Ft

Miért fontos figyelni a lelki egyensúlyunkra?
A rendszeres, vagy régóta fennálló külső és belső konfliktusok mentén állandósulhat bennünk egy folyamatos belső feszültség, stresszes állapot. Előfordulhat, hogy idővel ezek a feszültségek változatos testi tünetekben, betegségekben manifesztálódhatnak.

Önmagában is hatékony, de az egyéni terápia, a coaching, egyéb alternatív és terápiás hatású módszerek, kezelések kiegészítéseként is remekül működik.

Hogyan zajlik a játék?
A csoportos játékokban testünk jelzéseit, testrészeinket, szerveinket, érzéseinket, életünk szereplőit a játékostársak személyesítik meg.
Minden résztvevő hozhat egy témát (betegség, testi tünet, problémás élethelyzet). Akinek a témájával játszunk, ő lesz a Főszereplő, a többiek szereplők lesznek.

A SZOMATODRÁMA játékokban minden résztvevő oly mértékben nyílik meg és enged betekintést a belső világába, ahogy és ameddig az a számára komfortos. A döntés mindig és minden helyzetben a tiéd.

A játékok maximum 4-5 fő részvételével zajlanak, ezért a csoportban előleg, vagy a teljes részvételi díj átutalásával tudod véglegesíteni a helyedet. A jelentkezés után e-mailben elküldök neked minden fontos információt. Ha gondot okoz számodra a részvételi díj kifizetése, akkor beszéljünk róla, hogy megtaláljuk a megoldást.

EGYÉNI SZOMATODRÁMA KONZULTÁCIÓ

Az egyéni konzultáción ketten veszünk részt. Te és én, mint a kísérőd. Segítelek abban, hogy megtalálhasd a testedben és a lelkedben zajló folyamatok közötti összefüggéseket. Szükség esetén tested tüneteit, szerveit, életed fontos szereplőit a képzeleted segítségével hívjuk meg egy találkozóra, vagy különböző tárgyak segítségével a térben is megjelenítjük őket. Így lehetőséged van kapcsolódni hozzájuk, kommunikálni velük. Felfedezni, felismerni, megérteni, kapcsolatba lépni velük. Ezen a találkozón kiderül, hogy mi okozza a problémát, mire van szükséged ahhoz, hogy a benned lévő érzelmi feszültségek, blokkok oldódjanak, mit tudsz tenni azért, hogy mielőbb jobban legyél. Én a kísérőd leszek ebben és segítek megteremteni azt az együttérző, elfogadó közeget, amelyben ez megtörténhet.

A szomatodráma testünk és lelkünk öngyógyító folyamatait támogató módszer. Fontos a felelősségteljes hozzáállás mentális és fizikai állapotunkhoz, betegségeinkhez, tüneteinkhez. A szomatodráma – és minden más önismereti módszer, amivel dolgozom – kiegészítheti, de nem helyettesíti az orvosi ellátást, a gyógyszeres kezelést, ha arra szükség van.

Amit én adhatok hozzá, neked
A csoportokban és az egyéni folyamatokban is kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy ha kéred, segítsek neked az élmények feldolgozásában, válaszoljak a kérdéseidre. Erre a helyszínen, vagy utólag személyes, vagy online konzultáció formájában is lehetőséged van.
Örömmel megosztom veled a tapasztalataimat, szívesen segítek neked abban is, hogy miként tudod hasznosítani a megszerzett élményeket a hétköznapokban.

Facebook oldalamon is folyamatosan értesülhetsz
az aktuális eseményekről és olvashatod az önismerettel,
szomatodrámával kapcsolatos írásaimat.

Blogbejegyzéseim szomatodráma témában

A szomatodráma Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta nevéhez fűződő módszer. Tőle tanultam és tanulom a mai napig.
A szomatodráma hivatalos honlapja:
www.szomatodrama.hu
https://szomatodrama.hu/szakember/60/anucz-monika

Telefon: +36 30 221 5264, E-mail: anuczm@gmail.com