fbpx

Visszajelzések

“Mónival sok éve dolgozunk együtt (egyéni ülésen és szomatodráma csoportjában is részt vettem), és számomra elérhetetlennek vélt magasságokba sikerült eljutni, miután megjártuk a mélységeket. Emberközpontú, támogató szemlélete, spirituális attitűdje sokat segített abban, hogy elérjek oda, ahova más szakemberekkel nem sikerült. Éppen ez adja Móni különlegességét: a hagyományos módszereket ötvözi egyfajta out of the box gondolkodással, amely a zárkózott én-t is képes előcsalogatni és megbontani az évtizedes rossz mintákat. Ajánlom őt mindenkinek, aki olyan segítőt keres az önismereti folyamatához, aki előtt bátran megynyílhat, és aki nemcsak a hétköznapok botladozásainak felfejtésében segít, hanem igazán mélyre is megy.” (Csilla, Budapest)


“Mindenfajta elfogultsággal állíthatom, hogy Mónival együtt dolgozni olyan, mint egy sprituális élmény. Koncentrált, rugalmas, emberközpontú, kapcsolódik, megy az áramlással. Nagyon sok új / más nézőpontot tud adni, hogy rálássak a saját folyamataimra. Amikor vele dolgozok, nem olyan mintha egy beteg – orvos kapcsolat lenne, hanem mintha egy régi ismerőssel beszélném át az élet nagy dolgait. Szívből ajánlom Neked, ha egy olyan felkészült szakembert keresel, aki nem csak a fizikai világban lévő elakadásaiban tud támogatni, hanem a mélyebb lelki (sprituális) fejlődésedet is tudja kísérni.” (Zsolt, Budapest)


“Önismereti utam legfontosabb segítője Móni. Eredetileg a szomatodráma módszeren keresztül kerültem hozzá 2019-ben, azóta is járok hozzá online és személyesen. Minden alkalommal segített testi tüneteim lelki hátterének megismerésében és oldásában, számos alkalommal könnyebbé téve az életem. Majd kivezetett egy bántalmazó kapcsolatból, amiben nagy munkája volt, pontosan mérve az összetevőket ahhoz, hogy felébresszen, mégis hagyjon dolgozni és dönteni. Csodálattal figyelem, ahogy végigvezet az üléseken, melyek minden alkalommal felismerésekkel, ráébredésekkel teli alkalmak. Így mindig jó szívvel ajánlottam őt másoknak, és mindig pozitív visszajelzések érkeztek az ismerőseimtől is, akik ugyanúgy szeretnek hozzá járni, mint én.” (Adri, Szeged)


“A mai nap rengeteg figyelmet adtam és kaptam. Nagyon örülök, hogy sikerült beleengednem magam a folyamatokba és hálás vagyok, mert a jelenléted, támogatásod, csoportvezetésed nagyon biztonságos és puha volt nekem. Ami a legerősebb élményem volt, az nem is a saját játékom. Bár az egyszerűen gyönyörűre sikerült. Megkapni azt a családérzést, amit sosem kaptam meg gyerekkoromban. Ennek folytatásaként egy másik játékban megélni az anya szerepét és a családvállalást… Mostanában nagyon ez a téma foglalkoztat és ehhez óriási támogatást kaptam most. Köszönöm.” (SzomatoDráma csoport – Zsuzsi, Budapest)


“Ahogy közeledett az alkalom, egyre nőtt bennem az ellenállás. Különösebb okom nem volt rá, hiszen az előző is feledhetetlen játékokat és szép élményeket hozott. Így bátran érkeztem meg a helyszínre.
Már az első játékban belezuhantunk a sűrűjébe. Mintha a saját életem jelent volna meg szőnyegen… A meglepetés csak annyi, hogy épp milyen nézőpontból, milyen rétegére derül fény egy-egy témámnak.
Mert téma mindig van, vagy mindig lesz, ahogy megkapok egy szerepet. Egy nap alatt igazi kis szövetséggé alakult a mi kis csapatunk. ” (Szomatodráma csoport – Mónika, Budapest)


Számomra döbbenetes volt megélni, hogy mennyire működik ez a módszer! Nem volt bennem semmilyen elvárás, csupán kíváncsiság…
Onnantól kezdve, hogy a szerveim megelevenedtek a játéktérben, egyik felismerés jött a másik után. Először csak érzelmi szinten, aztán tovább gyűrűzve jelentek meg a játékomban énrészek, személyek míg az egészjáték átalakult egy mély és transzformatív önismereti folyamattá (amivel azóta tudatosan is tovább foglalkozom).
Hálás szívvel köszönöm Móninak, hogy folyamatos figyelmével, megtartó erejével, empátiájával, szakmai tudásával segített kibontani a történetemet!
Nagy ölelés, Dóri 
(Szomatodráma csoport, Szeged)


“Kedves Móni! Köszönöm szépen, hogy 2 éven át együtt dolgozhattunk, kísértél, támogattál, számos felismeréshez segítettél hozzá! Köszönöm, hogy széles spektrumú integrált szemléleteddel mindig, minden körülmények között, maximális empátiával, fókuszált figyelemmel, nagymértékű nyitottsággal fordultál felém! Nagy utat tettem meg és úgy érzem, sokat erősödtem. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek, hogy részt vettél az életemben, köszönöm!” (Z. Szilvi)


“Sok szeretettel ajánlom nektek Mónit. Nekem egy régebbi tragédiát segített másképp látni, feldolgozni, azóta úgy érzem testem-lelkem újra életre kel. Hihetetlen empátiát, szeretet, tudást sugárzó lénye egyszerűen fantasztikus. Köszönöm hogy megismerhettelek!” (Évi, Pilisvörösvár)


“Szívből ajánlom Mónit! Érzékenységével, meglátásaival, és szakmai felkészültségével óriási segítségére van a hozzá fordulóknak. Empátiája, őszinte odafordulása mindenkit megnyílásra késztet. Szeretettel ajánlom! ” (Zsófi, Budapest)


“Látom és tapasztalom Mónit a mindennapokban mint egy, a valódi életét élő embert. És láttam és tapasztaltam őt, ahogy a szomatodráma játékot vezette hihetetlen odaadással, a megérzései által vezetve és alázattal. Hiteles, nagy tudású, közvetlen, szeretni tudó és szeretetre méltó ember. Ajánlom őt akár egyéni, akár csoportos “formában”, ha úgy érzed, elakadtál.” (Orsi, Budapest)


“Még egyszer köszönöm a mai napot! Annyi mindent tisztábban látok és annyira felszabadultam, mint már nagyon régen. Nagyon nagy hatással volt rám az egész nap. Örülök, hogy ott lehettem.” (Tamás, Szeged)