fbpx

Visszajelzés/Ajánlás

“Móni az egyik legjobb szakember, akit ismerek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki testi-lelki nehézségeit szeretné megoldani. Két találkozás alatt feloldottuk egy évek óta húzódó és sok fájdalmat okozó pszichoszomatikus problémámat.
Mivel itt kialakult a bizalom, és úgy éreztem, más jellegű nehézségek kapcsán is segítségre van szükségem, belekezdtünk egy több alkalmas, közös munkába. Móni profi módon dolgozik, és nagyon jól tudunk együttműködni.
Noha legtöbbször online, nem pedig személyesen konzultálunk, ennek nem tapasztalom hátrányát. Így is érez engem, amit vissza is tükröz, és a megérzései helytállóak. Az egyik legmeghatározóbb ülésünk is pont online történt 🙂 Tehát aki nem budapesti, az sem jelent gondot.
Mondhatni kollégák vagyunk, noha más útvonalon tanultunk, és mind szakemberként, mind kliensként elismeréssel és csodálattal adózom Móni tudása és szakmaisága előtt. Az üléseink sokszor olyanok, mint egy spirituális egységélmény, amikor rájövök, hogy minden mindennel összefügg, és semmi sem véletlen.
Még nem értünk az út végére, de rengeteg, számomra meglepő és nagyon fontos felismerésemhez segített hozzá, és mindegyik ülésünk egy-egy értékes gyöngyszem ebben a sorban. Jól meg kell dolgozni ezekért az igazgyöngyökért, mélyre kell úszni értük, de megéri!
Köszönöm Móni, hogy ilyen profi módon, és maximális támogatással kísérsz ezen az úton!” (
Adri, Szeged)


“Sok szeretettel ajánlom nektek Mónit. Nekem egy régebbi tragédiát segített másképp látni, feldolgozni, azóta úgy érzem testem-lelkem újra életre kel. Hihetetlen empátiát, szeretet, tudást sugárzó lénye egyszerűen fantasztikus. Köszönöm hogy megismerhettelek!” (Évi, Pilisvörösvár)


“Szívből ajánlom Mónit! Érzékenységével, meglátásaival, és szakmai felkészültségével óriási segítségére van a hozzá fordulóknak. Empátiája, őszinte odafordulása mindenkit megnyílásra késztet. Szeretettel ajánlom! ” (Zsófi, Budapest)


“Látom és tapasztalom Mónit a mindennapokban mint egy, a valódi életét élő embert. És láttam és tapasztaltam őt, ahogy a szomatodráma játékot vezette hihetetlen odaadással, a megérzései által vezetve és alázattal. Hiteles, nagy tudású, közvetlen, szeretni tudó és szeretetre méltó ember. Ajánlom őt akár egyéni, akár csoportos “formában”, ha úgy érzed, elakadtál.” (Orsi, Budapest)


“Még egyszer köszönöm a mai napot! Annyi mindent tisztábban látok és annyira felszabadultam, mint már nagyon régen. Nagyon nagy hatással volt rám az egész nap. Örülök, hogy ott lehettem.” (Tamás, Szeged)