fbpx

Visszajelzések

Számomra döbbenetes volt megélni, hogy mennyire működik ez a módszer! Nem volt bennem semmilyen elvárás, csupán kíváncsiság…
Onnantól kezdve, hogy a szerveim megelevenedtek a játéktérben, egyik felismerés jött a másik után. Először csak érzelmi szinten, aztán tovább gyűrűzve jelentek meg a játékomban énrészek, személyek míg az egészjáték átalakult egy mély és transzformatív önismereti folyamattá (amivel azóta tudatosan is tovább foglalkozom).
Hálás szívvel köszönöm Móninak, hogy folyamatos figyelmével, megtartó erejével, empátiájával, szakmai tudásával segített kibontani a történetemet!
Nagy ölelés, Dóri 

(Szomatodráma csoport, Szeged)


“Nagyon jól éreztem magam. Rengeteg új impulzus ért, pereg a film az agyamban. Egy olyan technika részese voltam, amelyet eddig el sem tudtam képzelni. Hihetetlen ami történik, számomra ez egy csoda.
A saját játékom szereplői mintha mind én lettem volna – hisz az is voltam a segítségükkel. Valami láthatatlan csatornán keresztül teljesen pontosan jelenítették meg az értéseimet, s szinte a szavaimat hallottam tőlük, amikor az érzéseikről beszéltek. Szereplőnek lenni más játékában – hát ezt leírni nem egyszerű. Először el sem tudtam képzelni, hogy a “szerepemben” akárcsak egy mozdulatot is tegyek. De ahogy indul a folyamat, magától bekapcsol valami. Olyan érzés, mintha nem is én  irányítanám a testetemet, utólag fogom fel, hogy hol vagyok. Valami belső erő vezérli a lépéseimet, mozdulataimat. Megszűnik körülöttem a világ, csak a társaimat érzékeltem, se Te, se a játék “tulajdonosa” nem volt képben nálam.
De a legmegdöbbentőbb tapasztalásom – azok után, amit a társaim közvetítettek felém az én játékomban -, hogy amikor szereplővé válok, rengeteget tanulok magamról. Olyan visszajelzések értek valamely testrész vagy érzés megszemélyesítése közben, amelyek a valódi énemet jellemezték. Ezek mély befelé nézésre késztettek… Még egyszer le kell írnom, hogy egy csoda részese voltam. Nagyon remélem, hogy újra átélhetek ilyet…” (Szomatodráma csoport – Marica, Budapest)


“Kedves Móni! Köszönöm szépen, hogy 2 éven át együtt dolgozhattunk, kísértél, támogattál, számos felismeréshez segítettél hozzá! Köszönöm, hogy széles spektrumú integrált szemléleteddel mindig, minden körülmények között, maximális empátiával, fókuszált figyelemmel, nagymértékű nyitottsággal fordultál felém! Nagy utat tettem meg és úgy érzem, sokat erősödtem. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek, hogy részt vettél az életemben, köszönöm!” (Z. Szilvi)


“Móni az egyik legjobb szakember, akit ismerek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki testi-lelki nehézségeit szeretné megoldani. Két találkozás alatt feloldottuk egy évek óta húzódó és sok fájdalmat okozó pszichoszomatikus problémámat.
Mivel itt kialakult a bizalom, és úgy éreztem, más jellegű nehézségek kapcsán is segítségre van szükségem, belekezdtünk egy több alkalmas, közös munkába. Móni profi módon dolgozik, és nagyon jól tudunk együttműködni.
Noha legtöbbször online, nem pedig személyesen konzultálunk, ennek nem tapasztalom hátrányát. Így is érez engem, amit vissza is tükröz, és a megérzései helytállóak. Az egyik legmeghatározóbb ülésünk is pont online történt 🙂 Tehát aki nem budapesti, az sem jelent gondot.
Mondhatni kollégák vagyunk, noha más útvonalon tanultunk, és mind szakemberként, mind kliensként elismeréssel és csodálattal adózom Móni tudása és szakmaisága előtt. Az üléseink sokszor olyanok, mint egy spirituális egységélmény, amikor rájövök, hogy minden mindennel összefügg, és semmi sem véletlen.
Még nem értünk az út végére, de rengeteg, számomra meglepő és nagyon fontos felismerésemhez segített hozzá, és mindegyik ülésünk egy-egy értékes gyöngyszem ebben a sorban. Jól meg kell dolgozni ezekért az igazgyöngyökért, mélyre kell úszni értük, de megéri!
Köszönöm Móni, hogy ilyen profi módon, és maximális támogatással kísérsz ezen az úton!” (
Adri, Szeged)


“Sok szeretettel ajánlom nektek Mónit. Nekem egy régebbi tragédiát segített másképp látni, feldolgozni, azóta úgy érzem testem-lelkem újra életre kel. Hihetetlen empátiát, szeretet, tudást sugárzó lénye egyszerűen fantasztikus. Köszönöm hogy megismerhettelek!” (Évi, Pilisvörösvár)


“Szívből ajánlom Mónit! Érzékenységével, meglátásaival, és szakmai felkészültségével óriási segítségére van a hozzá fordulóknak. Empátiája, őszinte odafordulása mindenkit megnyílásra késztet. Szeretettel ajánlom! ” (Zsófi, Budapest)


“Látom és tapasztalom Mónit a mindennapokban mint egy, a valódi életét élő embert. És láttam és tapasztaltam őt, ahogy a szomatodráma játékot vezette hihetetlen odaadással, a megérzései által vezetve és alázattal. Hiteles, nagy tudású, közvetlen, szeretni tudó és szeretetre méltó ember. Ajánlom őt akár egyéni, akár csoportos “formában”, ha úgy érzed, elakadtál.” (Orsi, Budapest)


“Még egyszer köszönöm a mai napot! Annyi mindent tisztábban látok és annyira felszabadultam, mint már nagyon régen. Nagyon nagy hatással volt rám az egész nap. Örülök, hogy ott lehettem.” (Tamás, Szeged)