Szeged – jelentkezés

A csoportokon való részvétel nem igényel semmilyen önismereti “előképzettséget”. Egy és több alkalomra is bejelentkezhetsz.

Lelki problémák, nehézségek, testi tünetek, betegségek, döntéshelyzetek, szakítás, gyász-elengedés, szülőkkel való kapcsolat javítása, anyaság, fogantatási nehézségek, belső feszültségek, ha valami fáj. Minden, ami foglalkoztat és nehezen boldogulsz vele.
A szomatodráma nem csodamódszer, hanem egy önismereti módszer, amelynek fókuszában testi és lelki egészségünk áll. Minden, ami velünk történik, tükröződik a testünkben. Ezért a különböző testi tünetek, jelzések segítségünkre lehetnek abban, hogy rátaláljunk azokra a problémás élethelyzetekre, megoldatlan konfliktusokra, érzelmi blokkokra, elakadásokra, amelyek megoldása, feloldása révén békésebben, felszabadultabban és boldogabban élhetjük tovább a mindennapokat. Külön ajándék, hogy egészségi állapotunkban is javulást, vagy teljes gyógyulást hozhat ez a folyamat.
Bármilyen változáshoz rád is szükség van. A bátorságodra, a nyitottságodra, hogy merj és akarj tenni magadért.
A csoport akkor lesz a segítségedre, ha te is szeretnéd.

Néhány probléma, amivel az elmúlt hónapokban játszottunk:
párkapcsolati, munkahelyi problémák, szülőkkel való viszony, halogatás, veszteségek, migrén, pánikbetegség, szédülés, gyomorbántalmak, nem jön a baba, epilepsziás tünetek, szívproblémák, autoimmun betegségek, daganatos betegségek, endometriózis, ciszták, mióma, reflux, IBS, visszatérő felfázás, szorongás, magas vérnyomás.*
Problémától függően egy alkalom is jelentős javulást hozhat, de akár a tünetek teljes elmúlását is.*

Helyszín:
Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Sóterem
Háló utca 3., Szeged
(https://www.facebook.com/bambooszeged/)

A csoportok 4-5 főből állnak, ezért a programon előleg, vagy a teljes részvételi díj átutalásával tudod biztosítani a helyedet.
Részvételi díj: 14.000 Ft /alkalom

További részleteket és a program részletes leírását e-mailben küldöm el neked a jelentkezés után.
Kérdéseidet telefonon is felteheted: +36 30 221 5264

Várlak szeretettel!

Anucz Mónika
https://szomatodrama.hu/szakember/60/anucz-monika

*FONTOS a felelősségteljes hozzáállás betegségeinkhez, tüneteinkhez. A szomatodráma a lelki egyensúlyunkra, a szervezet öngyógyító folyamataira van hatással. Ezért kiegészítheti, de nem helyettesíti a szükséges orvosi kivizsgálást, kezelést.