Szeged – jelentkezés

A csoportokon való részvétel nem igényel semmilyen önismereti “előképzettséget”. Egy és több alkalomra is bejelentkezhetsz.

Minden, ami velünk történik, tükröződik a testünkben. Ezért a különböző testi tünetek, jelzések segítségünkre lehetnek abban, hogy rátaláljunk azokra a problémás élethelyzetekre, megoldatlan konfliktusokra, érzelmi blokkokra, elakadásokra, amelyek megoldása, feloldása révén békésebben, felszabadultabban és boldogabban élhetjük tovább a mindennapokat.
Bármilyen változáshoz rád is szükség van. A bátorságodra, a nyitottságodra, hogy merj és akarj tenni magadért.
A csoport akkor lesz a segítségedre, ha te is szeretnéd.

Helyszín:
Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Sóterem
Háló utca 3., Szeged
(https://www.facebook.com/bambooszeged/)

A csoportok 4-5 főből állnak, ezért a programon előleg, vagy a teljes részvételi díj átutalásával tudod biztosítani a helyedet.
Részvételi díj: 20.000 Ft /alkalom
Számlaszám: SSPK Bt – 10401000-50526577-53831009

További részleteket és a program részletes leírását e-mailben küldöm el neked a jelentkezés után.
Amennyiben gondot okoz a számodra a csoport díjának kifizetése, beszéljünk róla, hogy megtaláljuk a megoldást.
Telefonszámom: +36 30 221 5264

Várlak szeretettel!

Anucz Mónika
https://szomatodrama.hu/szakember/60/anucz-monika

FONTOS a felelősségteljes hozzáállás betegségeinkhez, tüneteinkhez, mentális állapotunkhoz. A szomatodráma a lelki egyensúlyunkra, a szervezet öngyógyító folyamataira lehet hatással. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. A SzomatoDráma nem gyógyító eljárás. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybe vételét javasolom!