fbpx

Szeged – jelentkezés

Köszönöm megtisztelő bizalmad és gratulálok a döntésedhez.
Jelentkezéseddel megteszel egy újabb lépést a testi és lelki egészséged, a jólléted felé vezető úton. Minden tapasztalat és élmény, amit ezen az úton megszerzel téged gazdagít, a részeddé válik és közelebb visz a céljaidhoz, a vágyaidhoz.

Kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési adatokat. A további részletekről e-mailben foglak értesíteni.
Jelentkezésed elküldése után nincs más dolgod, mint a megadott számlaszámra elküldeni az előleg, vagy a teljes részvételi díj összegét 1-2 napon belül, hogy biztosítsd a helyedet a csoportban.
Amennyiben a csoport az aktuális szabályozás értelmében nem megtartható a meghirdetett időpontban, akkor egyéni konzultációra átváltható.


  IsmerőstőlFacebookrólHonlaprólEgyéb


  Adataid védelme és jogszerű felhasználása fontos a számunkra, az adatvédelmi szabályzatunkat itt találod:
  https://www.elni.hu/wp-content/uploads/2020/03/Adatvedelmi_nyilatkozat_sajat_v2.pdf

  Ha biztosan nem szeretnél lemaradni a csoportról, akkor az alábbi számlaszámra bármikor tudsz utalni. Kérlek a megjegyzés rovatban a nevedet mindenképp tüntesd fel.
  Számlaszám: SSPK Bt – 10401000-50526577-53831009
  Részvételi díj: 25.000 Ft/alkalom

  Amennyiben nem szeretnél lemaradni a csoportról, de gondot okoz számodra a részvételi díj kifizetése, jelezd kérlek. Beszéljünk róla, hogy megtaláljuk a számodra is optimális megoldást.
  Telefonszámom: +36 30 221 5264

  Helyszín:
  Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Sóterem
  Háló utca 3., Szeged

  https://www.facebook.com/bambooszeged/

  Várlak szeretettel!

  Anucz Mónika

  A szomatodrámáról itt olvashatsz.
  Blogbejegyzéseimet a témában itt találod.  FONTOS a felelősségteljes hozzáállás betegségeinkhez, tüneteinkhez, mentális állapotunkhoz. A szomatodráma a lelki egyensúlyunkra, a szervezet öngyógyító folyamataira lehet hatással. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. A SzomatoDráma nem gyógyító eljárás. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybe vételét javasolom!