fbpx

Budapest – jelentkezés

Köszönöm megtisztelő bizalmad és gratulálok a döntésedhez.
Jelentkezéseddel megteszel egy újabb lépést a testi és lelki egészséged, a jólléted felé vezető úton. Minden tapasztalat és élmény, amit ezen az úton megszerzel téged gazdagít, a részeddé válik és közelebb visz a céljaidhoz, a vágyaidhoz.

Kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési adatokat. A további részletekről e-mailben foglak értesíteni.
Jelentkezésed elküldése után nincs más dolgod, mint a megadott számlaszámra elküldeni az előleg, vagy a teljes részvételi díj összegét 1-2 napon belül, hogy biztosítsd a helyedet a csoportban.
Amennyiben a csoport az aktuális szabályozás értelmében nem megtartható a meghirdetett időpontban, akkor egyéni konzultációra átváltható.


  IsmerőstőlFacebookrólHonlaprólEgyéb


  Adataid védelme és jogszerű felhasználása fontos a számunkra, az adatvédelmi szabályzatunkat itt találod:
  https://www.elni.hu/wp-content/uploads/2020/03/Adatvedelmi_nyilatkozat_sajat_v2.pdf

  Ha biztosan nem szeretnél lemaradni a csoportról, akkor az alábbi számlaszámra bármikor tudsz utalni. Kérlek a megjegyzés rovatban a nevedet mindenképp tüntesd fel.
  Számlaszám: SSPK Bt – 10401000-50526577-53831009
  Részvételi díj: 25.000 Ft/alkalom

  Amennyiben gondot okoz számodra a csoport díjának kifizetése, beszéljünk róla, hogy megtaláljuk a számodra is optimális megoldást.
  Telefonszámom: +36 30 221 5264

  Helyszín: Budapest, XIII. kerület

  A Jászai Mari tér közelében, a rakpart felőli oldalon találod a 7-es számot. A Pozsonyi út felől a Kucsera szalonnál tudsz bejönni a forgalom elől elzárt részre. A bejárat a két ház között, az udvar felől található meg.
  https://www.facebook.com/pg/integralszomatopszicho/photos/?tab=album&album_id=588393291589784

  Várlak szeretettel!

  Anucz Mónika

  A szomatodrámáról bővebben itt olvashatsz.
  Blogbejegyzéseimet a témában itt találod.  FONTOS a felelősségteljes hozzáállás fizikai és mentális állapotunkhoz, betegségeinkhez, tüneteinkhez. A szomatodráma a lelki egyensúlyunkra, a szervezet öngyógyító folyamataira van hatással. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. A SzomatoDráma nem gyógyító eljárás. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybe vételét javasolom!