Budapest – jelentkezés

A csoportokon való részvétel nem igényel semmilyen önismereti “előképzettséget”. Egy és több alkalomra is bejelentkezhetsz.

Néhány probléma, amivel az elmúlt hónapokban játszottunk:
párkapcsolati, munkahelyi problémák, szülőkkel való viszony, halogatás, veszteségek, migrén, pánikbetegség, szédülés, gyomorbántalmak, nem jön a baba, epilepsziás tünetek, szívproblémák, autoimmun betegségek, daganatos betegségek, endometriózis, ciszták, mióma, reflux, IBS, visszatérő felfázás, szorongás, magas vérnyomás.*
Problémától függően egy alkalom is jelentős javulást hozhat, de akár a tünetek teljes elmúlását is, amennyiben az fizikailag lehetséges.*

Helyszín

1132 Budapest, Újpesti rkp. 7.
A Jászai Mari tér közelében, a rakpart felőli oldalon találod a 7-es számot. A Pozsonyi út felől a Kucsera szalonnál tudsz bejönni a forgalom elől elzárt részre. A bejárat a két ház között, az udvar felől található meg.
https://www.facebook.com/pg/integralszomatopszicho/photos/?tab=album&album_id=588393291589784

A csoportok 4-5 főből állnak, ezért a programon előleg, vagy a teljes részvételi díj átutalásával tudod biztosítani a helyedet.
Részvételi díj: 16.000 Ft /alkalom (februártól)
Számlaszám: SSPK Bt – 10401000-50526577-53831009

További részleteket és a program részletes leírását e-mailben küldöm el neked, a jelentkezés után.
Kérdéseidet telefonon is felteheted: +36 30 221 5264

Várlak szeretettel!

Anucz Mónika
https://szomatodrama.hu/szakember/60/anucz-monika
http://www.egyeztetok.hu/anucz-monika/

FONTOS a felelősségteljes hozzáállás fizikai és mentális állapotunkhoz, betegségeinkhez, tüneteinkhez. A szomatodráma a lelki egyensúlyunkra, a szervezet öngyógyító folyamataira van hatással. Kiegészítheti, de nem helyettesíti a szükséges orvosi kivizsgálást, kezelést.